CO NÁS ČEKÁ V ZÁŘÍ PODLE NUMEROLOGIE

Připravila Lenka Lippertová Suchardová, numeroložka, lektorka a poradkyně

CO NÁS ČEKÁ V ZÁŘÍ PODLE NUMEROLOGIE

V září je načase ukončit staré chování nebo okolnosti, ve které jste kdysi věřili, že jsou „normální“. Staré role a pravidla končí, objevují se nové a neobvyklé nápady. Provází-li vás jedna chyba za druhou nebo smůla, pak se jedná o hlasité navádění k transformaci. Často, když něco hledáte, něco jiného objevíte, co vás přinutí uvědomit si bezvýznamnost toho, o co jste původně stáli. V těchto dnech jste nejvíce z celého roku vynalézaví, myšlenky k vám tečou proudem. Používejte je tedy konstruktivně ve svém přirozeném tempu. Udělejte si čas na věci, které vás baví.

PRÁCE

Hledáte zaměstnání? Pak máte velkou šanci na úspěch, na pohovoru dokážete zazářit zejména díky zkušenosti a inspiraci ze zahraničí. Je načase vyhrnout si rukávy a upevnit svou pozici. Budete-li respektovat kolegy a cenit si jejich úsilí, pak ani vaše práce nebude zpochybňována a společným dílem dokážete o to více vyniknout. Rozšiřte síť svým kontaktů, dříve či později se můžou hodit.

PENÍZE

Vaše ekonomická situace se v tomto měsíci příliš nezmění. Pokud se vám doposud dařilo, nemusíte mít obavy, že by se od vás štěstí odvrátilo. Pokud však váš účet zeje prázdnotou, neočekávejte zázraky. Myslete více na zadní kolečka, zbytečně neutrácejte, neriskujte a ani si nepůjčujte. Důkladně všechny investice promýšlejte, bedlivě kontrolujte smlouvy. Ačkoliv to může být těžké, držte svou peněženku pevně v rukou.

VZTAHY

Vcítěním se do partnera dokážete oživit vztah nejen po stránce praktické, ale i sexuální. Je-li však vztah dlouhodobě jednotvárný, je možný rychlý rozchod, který pro vás bude méně bolestivý než zdlouhavé trápení. Nově se zamilovat nebude žádný problém. Touha po něčem zajímavém a dobrodružném vás nenechá v klidu, a proto neodmítnete pozvání na schůzku, výlet, party. Nebude nouze ani o radostné události, jako jsou svatba či narození dítěte.

ZDRAVÍ

Fyzické tělo bude velmi závislé na psychickém rozpoložení, takže nálady a zdraví budou každým dnem na houpačce. Neklid, stres, úzkosti, výbuchy vzteku se často podepíší na únavě, zvláštních bolestech i nemocnosti. Nejlepším lékem je lehčí strava, běhání, posilování, skákání na trampolíně, radost z úspěchu, nákupu, sportu a čehokoliv dalšího. Pokuste se uvolnit napětí svalové i myšlenkové, spontánně se usmívejte a uvidíte, že se budete cítit lépe.

 

Numerologii pro jednotlivé týdny září najdete v čísle 9/2019.