DARUJTE ZDRAVÍ: VÁNOČNÍ AKCE JOALIS

Vánoce jsou nejen krásné svátky plné pohody, rodinných setkání a pohádek, ale jsou také o dárcích. Jeden takový si pro vás přichystaly také přírodní doplňky stravy Joalis – jakoukoliv kúru zakoupenou na našem e-shopu www.joalis.cz dostanete hezky zabalenou, a ještě s dárečkem v podobě svíčky, vonného vánočního františka či čaje jako pozornost. Vybírat je opravdu z čeho, pro tento čas je například vhodná kúra harmonizující imunitní systém, kúra ke zklidnění psychiky nebo kúra vhodná k regeneraci po nemoci.

DARUJTE ZDRAVÍ: VÁNOČNÍ AKCE JOALIS

Ač dávání dárků na Vánoce považujeme za tradici, lidé se začali obdarovávat až v 19. století. Dříve bylo o Vánocích zvykem obdarovávat služebnictvo a domácí chasu – a to především ošacením, jídlem nebo drobným finančním přilepšením. Lidé také dávali drobné dárky žebrákům a tulákům, kteří chodili k bohatým popřát k narození Ježíše Krista.

Dnes si bez dárků Vánoce umí představit asi jen málokdo. Vyberte si na e-shopu www.joalis.cz jakoukoliv kúru a můžete si být jistí, že k vám dorazí nejen dárkově zabalená, ale také s milou pozorností v podobě svíčky, vánočního františka či čaje zdarma. Akce platí od listopadu do Štědrého dne.

A jaké kúry jsou vhodné pro tento čas?

Kúra Imunita podzim/zima – tato kúra je vyváženou skladbou tří vzájemně se podporujících doplňků stravy Joalis (RespiDren® + Imun + Pranon®), které působí blahodárně na imunitní a dýchací systém a také na duševní zdraví.

  • Joalis RespiDren® s obsahem slézu lesního napomáhá k normální funkci dýchacího systému, hltanu a dýchacích cest.
  • Joalis Imuns vitaminy B6 a B12 přispívá k normální funkci imunitního systému.
  • Joalis Pranon®obsahuje meduňku lékařskou, která přispívá k normální funkci respiračního systému a napomáhá k udržení duševního zdraví.

Kúra Harmonizace psychiky – toto trio složené z doplňků stravy Joalis (Egreson + Imun + Gripin®) působí blahodárně na harmonizaci psychiky, podporuje celkové zklidnění a také přirozenou odolnost organismu. Přípravky se vzájemně doplňují a posilují tak svůj účinek.

  • Joalis Egreson – přírodní doplněk stravy s kyselinou listovou a biotinem harmonizuje psychiku, zklidňuje stavy jako je agresivita, vztek, nadměrná kritičnost.
  • Joalis Imun – přírodní komplex Imun je bylinný přípravek s vitaminy B6 a B12, které mají vliv na přirozenou odolnost a obranyschopnost organismu. Dále také přispívají ke snížení únavy a vyčerpání.
  • Joalis Gripin®– přírodní doplněk stravy obsahující šalvěj lékařskou, která má silné antioxidační účinky a přispívá k přirozené obranyschopnosti a odolnosti organismu – imunitního systému.

Kúra Rychlá regenerace – tři pečlivě vybrané přírodní doplňky stravy Joalis (Veron + UrinoDren® + Anxinex®) působí příznivě na funkci močové soustavy, normální činnost kardiovaskulárního systému a také podporu vyvážené psychiky. Díky této kombinaci přispívá kúra k rychlejší regeneraci po nemoci. Přípravky se vzájemně doplňují a zesilují tak svůj účinek.

  • Joalis Veron – s obsahem levandule lékařské pro normální činnost kardiovaskulárního systému, krevního tlaku.
  • Joalis UrinoDren®– obsahující vrbovku malokvětou podporuje normální funkci močové soustavy.
  • Joalis Anxinex®– obsahuje vitamin B6, který přispívá k normální činnosti nervové soustavy a psychiky.

Joalis darek

V přípravcích Joalis se propojuje síla informací s účinky bylin a díky této synergii je efekt působení přípravků silnější. Všechny kúry najdete na www.joalis.cz v sekci sezónní balíčky. Akce platí do konce prosince.